Teambuilding Ideeën

Bezig met een groot project voor uw bedrijf, waarbij u in teams moet werken? Of haalt uw afdeling gezamenlijk moeilijk targets? Het is van groot belang dat er een goede samenwerking is tussen medewerkers onderling; teamwork staat vooral binnen een bedrijf hoog in het vaandel. Op sommige dagen is het prettig samenwerken, op andere dagen iets minder. Om te garanderen dat een team echter op een goede manier met elkaar blijft samenwerken, is teambuilding nodig. Heeft u al enige tijd teambuilding ideeën voor het personeel van uw bedrijf? Of bent u opzoek naar originele teambuilding ideeën, die er niet alleen voor zorgen dat het teamwerk verbetert, maar dat ook de groep dichter bij elkaar wordt gebracht door gezellige groepsactiviteiten? Voor een teambuilding dag die uw personeel nooit zal vergeten moet u bij Circus Events zijn! Circus Events staat garant voor een onvergetelijke dag voor uw bedrijf in een locatie van topniveau. Het circusvillage staat in een prachtige, groene omgeving en ligt centraal tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen. Past dit binnen uw ideeën over het teambuilding profiel? Teambuilding  met workshops in circustechnieken is dan hét evenement voor u.

Succesvolle ideeën teambuilding

Circus Events zorgt er ongetwijfeld voor dat de ideeën voor teambuilding die u heeft worden gerealiseerd. Circus Events garandeert een teambuilding sessie vol creatieve en gezellige activiteiten. Voor het uitoefenen van circus technieken en het organiseren van circusshows is een goede samenwerking onmisbaar. Net als bij uw bedrijf, vergt een circusshow inspanning van de individuele groepsleden die allemaal hun eigen verantwoordelijkheden hebben en gezamenlijk een goede prestatie moeten leveren. Met workshop in circus technieken leert u beter samenwerken, verantwoordelijkheden kennen en solidariteit, terwijl u tegelijkertijd de onderlinge band met uw collega’s versterkt. En dat allemaal op een luchtige, creatieve manier. Leert u uw collega’s ondersteunen zoals acrobaten elkaar ondersteunen, laat uw personeel schaterlachen zoals een clown dat kan doen en zet voor uw volgende groepspresentatie een spectaculaire show op gang zoals een circus. Ondanks alle teambuilding ideeën die u had, kwam u er waarschijnlijk niet op om uw teambuilding ideeën in het circus te organiseren; komt u echter zelf ervaren dat het de moeite waard is! U mag kiezen voor onze basis teambuilding ideeën, die bestaan uit:

  • Circusworkshop (acrobatiek, piramide, jongleer- en evenwicht technieken);
  • Circusshow in samenwerking met het team;
  • Verkleedpartij met originele foto;
  • Cateringmoment.

Er is gedacht aan consumptie; er zijn diverse cateringmogelijkheden, zodat u tussen de activiteiten door kunt genieten van een lekker hapje. Aan de hand van uw teambuilding idee mag u zelf activiteiten toevoegen aan het schema, waaronder een percussieworkshop of een klimmuur. Er is verder gratis parkeermogelijkheid bij circusvillage. Geen geharrewar met parkeerplaatsen zoeken of eten bestellen. Kortom, alle faciliteiten om uw teambuilding ideeën te realiseren en uw bedrijf een geslaagde teambuilding dag te bieden. Idee teambuilding? Reserveert u zo snel mogelijk want Circus Events zorgt voor alles; ons meertalig personeel organiseert dé perfecte dag voor uw bedrijf.

 

Home - Corporate event - Teambuilding activiteiten - Personeelsfeest - Bedrijfsuitstap - Contact