Teambuilding Activiteiten Antwerpen

Een mix van waaghalzerij, humor en extreme prestaties brengen acrobaten, jongleurs en evenwicht artiesten een show vol sterke emoties. Dit is wat circus is.

Een circus brengt u echter niet snel in verband met uw dagelijks werk.  Maar wist u dat een dagje in het circus ook de samenwerking in uw bedrijf kan verbeteren? Hoe is dat mogelijk, vraagt u zich waarschijnlijk af. De circusshows vereisen uitstekende inzet, samenwerking en solidariteit en vragen van ieder lid dat zij hun verantwoordelijkheden kennen. Zoals u dat van uw collega’s verwacht tijdens groepsprojecten. Is de onderlinge samenwerking niet altijd even goed in uw team? Dat kunt u verbeteren door met uw team teambuilding activiteiten te doen. In Circusvillage van Circus Events kunt u samen met uw collega’s een dagje aan teambuilding doen. Circus Events houdt zich bezig met het organiseren van teambuilding activiteiten voor bedrijven in, u raadt het al, het circus. U leert op een originele, creatieve manier met uw collega’s samenwerken, terwijl u tijdens uw teambuilding activiteit ook dichter naar elkaar toe groeit. Circusvillage staat in de Schorre, centraal tussen Antwerpen, Brussel en Mechelen. De omgeving is prachtig groen en voorzien van een parkeerplaats, waarop u gratis mag parkeren. De locatie is uitstekend voor bedrijven die onvergetelijke teambuilding activiteiten willen organiseren voor hun personeel. Bij Circus Events overtreffen wij uw verwachtingen.

Dé teambuilding activiteiten ideeën

Teambuilding activiteiten organiseren vergt vaak veel tijd en moeite. Bij Circus Events wordt het allemaal voor u gedaan! De organisatie van Circus Events zorgt ervoor dat uw evenement ongetwijfeld geslaagd zal zijn. U bent geheel vrij in het samenstellen van uw teambuilding dag of teambuilding avondactiviteit. Voor uw gemak is er echter reeds een basispakket van teambuilding activiteiten ideeën opgesteld, dat bestaat uit:

  • Circusworkshop (acrobatiek, piramide, jongleer- en evenwicht technieken);
  • Circusshow in samenwerking met het team;
  • Verkleedpartij met originele foto;
  • Cateringmoment.

Onze teambuilding activiteiten zijn creatief, vergen fysieke- en mentale samenwerking  en verbeteren de onderlinge band tussen u en uw collega’s. De circusworkshop leert u middels acrobatiek en jongleren uw teamleden te ondersteunen en goed met hen samen te werken. De verkleedpartij versterkt de onderlinge band met uw collega’s als u samen schaterlacht om de zotte kostuums die u aantrekt. Ook is er tussen de activiteiten door gelegenheid voor een hapje. Aan de hand van uw ideeën en voorkeuren mag het schema worden aangevuld met onze overige teambuilding activiteiten waaronder een klimmuur, goochel initiatie en/of percussieworkshop . Circus Events voorziet een professionele omkadering. U bent dus verzekerd van uw veiligheid tijdens de activiteiten; alle workshops geschieden onder toezicht van professionals in een veilige omgeving. Bij uw volgende groepsproject zal alles wat u heeft geleerd tijdens de teambuilding activiteit van Circus Events goed van pas komen; u zult beter in staat zijn samen te werken, u zult uw verantwoordelijkheden kennen en solidair zijn met uw teamleden. Eveneens zult u er een geweldige herinnering aan over houden samen met uw collega’s. Reserveert u zo snel mogelijk; u krijgt er beslist geen spijt van. De hele dag wordt door ons tot in details voor u georganiseerd, u hoeft zich dus verder geen zorgen te maken. Spreekt u weinig of geen Nederlands? Ook daar heeft Circus Events aan gedacht! Ons meertalig personeel staat voor u klaar en organiseert voor u de leukste teambuilding activiteiten, waarvan uw bedrijf kan leren en genieten. De locatie is centraal, gunstig en sfeervol en draagt bij aan de leuke ervaring. Er zijn tevens diverse cateringmogelijkheden, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over consumptie. Wij hebben aan alles gedacht, u hoeft alleen nog maar te reserveren. Dé beste teambuilding activiteiten, alleen bij Circus Events! 

 

Home - Corporate event - Teambuilding ideeën - Personeelsfeest - Bedrijfsuitstap - Contact