Personeelsfeest

Elk bedrijf heeft in grote mate haar succes te danken aan het personeel. Personeel moet gemotiveerd blijven, omdat menselijk kapitaal een belangrijk deel vormt van de welvaart van een organisatie. Een bedrijfsleider is onder andere verantwoordelijk voor het motiveren en inspireren van zijn personeel. Zou u voor uw personeel een speciaal evenement willen organiseren? U kunt ervoor kiezen om uw personeel blijvend te motiveren en te inspireren door periodiek een spetterend personeelsfeest te organiseren voor uw bedrijf. Een personeelsfeest zorgt ervoor dat uw personeel even van alle werkdruk kan wegkomen en kan genieten, zodat ze na afloop weer met frisse moed het werk kunnen hervatten. Een onvergetelijk personeelsfeest organiseren vergt echter veel tijd en creatieve ideeën. personeelsfeest of bedrijfsevenement, voor een onvergetelijke dag bent u terecht bij Circus Events! Bij Circus Events kunt u voor uw bedrijf een origineel personeelsfeest organiseren in een uitzonderlijk en originele locatie.

Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is nergens makkelijker en leuker dan bij Circus Events. Het tenten complex van Circus Events is dé perfecte locatie voor uw personeelsfeest. Centraal gelegen tussen Brussel, Antwerpen en Mechelen in een prachtige groene omgeving met gratis parkeermogelijkheid. De locatie is gemakkelijk te bereiken en sfeervol, wat al enigszins bijdraagt aan een onvergetelijke dag voor uw personeel. In Circus Village zal uw personeel een spectaculaire en interactieve circusshow kunnen aanschouwen met een mix van acrobatie, theater en humor. Uw bedrijf kan in het circus ook worden getrakteerd op een spectaculair personeelsfeest, waarbij uw personeel zelf kan deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder:

  • Circusworkshop (acrobatiek, piramide, jongleer- en evenwicht technieken);
  • Circusshow in samenwerking met het team;
  • Verkleedpartij met originele foto.

Het personeelsfeest kan verder aangevuld worden met bezigheden zoals een klimmuur, goochel initiatie en percussieworkshop. Circus Events organiseert immers het perfecte personeelsfeest naar uw wensen en ideeën. Personeelsfeest in het circus betekent een dagje schaterlachen en plezier maken met té gekke activiteiten. Hiermee zal uw personeel zeker tevreden zijn, waardoor een ieder weer gemotiveerd en met nieuwe moed aan het werk kan worden gezet. Uw personeel leert tevens beter met elkaar samenwerken en verantwoordelijkheden kennen op een creatieve, originele en luchtige manier. Naast het feit dat zij in deze prettige setting samen te werk gaan, levert dat een positieve bijdrage aan hun dagelijkse samenwerking op de werkvloer. Een prettige voortzetting van hun bezigheid van alle dag.

Ideeën personeelsfeest? Circus Events, een goed idee!

Het circus in de Schorre biedt uw bedrijf een onvergetelijke, waanzinnige dag in een sfeervolle omgeving. Uw bedrijfsevenement zal tevens niet alledaags zijn; uw personeel zal zich kunnen vermaken op een originele plek. Tijdens het personeelsfeest kan uw bedrijf een dag lang deelnemen aan het echte circusleven in een professioneel omkaderde arena óf een spectaculaire privé show aanschouwen. Middels de circusactiviteiten kan uw personeel ontspannen en genieten, terwijl ook de onderlinge verstandhouding verbeterd wordt. Het últieme personeelsfeest, waar creativiteit, teamgeest en vooral plezier worden gestimuleerd. Uw personeel verdient een gezellig personeelsfeest, dat u kan laten organiseren door Circus Events. Gezelligheid welke zeker resulteert in een verhoogde en verbeterde productiviteit.

Een personeelsfeest Antwerpen organiseren

Een personeelsfeest bij Circus Events zal uw personeel aanzetten tot pro activiteit en sportiviteit, wat ook tijdens het dagelijks werk goed van pas zal komen. De circusspelletjes worden allemaal uitgevoerd onder toezicht van professionals, in een veilige omkaderde omgeving. U bent dus verzekerd van de veiligheid en professionaliteit van het circus. Tussen de activiteiten wordt uw personeel in de gelegenheid gesteld een maaltijd te nuttigen, wat mogelijk wordt gemaakt door onze privé cateringservice. Wilt u voor uw personeel een speciale dag, buiten de werkvloer organiseren? Circus Events helpt u daarbij met gegarandeerd succes. De organisatie voor een onvergetelijk personeelsfeest kunt u geheel aan ons meertalig personeel overlaten. Het waanzinnigste personeelsfeest wordt u aangeboden door Circus Events, omdat uw personeel het verdient!

 

 

Home - Corporate event - Teambuilding ideeën - Teambuilding activiteiten - Bedrijfsuitstap - Contact